söndag 19 april 2015

Apelsin/ingefära/vanilj



Apelsin/ingefära/vanilj 
overnight oats
1 portion

1 dl havregryn
1 msk chiafrön
1 1/2 dl sojamjölk/mandelmjölk/rismjölk men vanlig lättmjölk går också bra
1/2 dl pressad apelsinjuice
1/2 tsk riven ingefära
1 tsk kokossocker
1 krm vaniljpulver
zest från 1/2 apelsin

AM:
torkad exotisk frukt
kokoschips

Blanda ingredienserna noga utom AM-toppingen och ställ i kylen över natten i en övertäckt skål eller burk med lock. På morgonen tar du fram burken, låt den gärna stå framme en stund innan du äter så är den inte iskall när det är dags att hugga in. Häll på AM-toppingen, ät och var redo för en ny dag i vårsolen.


Copyright © 2015 Therese Dahl

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar